Pages

Monday, January 14, 2013

Fit test - First day of the 30 days challenge

Trikó / Tank top - 200,- HUF Thrifted @Ráckeresztúr
Nadrág / Pants - very old (Jessica)
Cipő / Shoes - 4500,- HUF @Nike Premier Outlet


Edzés előtt igen élénknek és jókedvűnek nézek ki, most eléggé fáradt vagyok és ürülök, hogy élek. 
Nos ha nem ismernétek még a BodyRock edzéseket, akkor néhány szó szoljon erről. 

A BodyRock nem más mint egy magas intenzitású intervallum edzés, mely átmozgatja az egész tested és az összes izmod igénybe veszi. Egy edzés 12 percet vesz igénybe, plusz bemelegítés és nyújtás. A 12 perc a következőképpen áll össze: van 12 gyakorlat, minden gyakorlatot 50 másodpercig kell folyamatosan csinálni és törekedni arra, hogy a lehető legtöbbet el tudd végezni. Nem könnyű, sőt! 

Mivel egy harmincnapos kihívást kezdtem el a mai napon, ezért egy úgynevezett fittségfelméréssel kell kezdeni. A feladatok:

A képen nem csak a feladatokat, de az általam elért eredményeket is láthatjátok. Nem túl magas a mérce, tekintve hónapokig lusta disznó voltam!
Nézd meg ezt a videót, ha nem egyértelmű a feladat, én is minden videót végignézek és csak utána látok neki a gyakorlatok feljegyzésének, mivel mindig szükségünk van egy jegyzetfüzetre, hogy az éppen aktuális teljesítményünket fel tudjuk jegyezni.




Ha csatlakozol akkor keresd meg a magyar BodyRock facebook csoportot, és írd le a te eredményeidet kommentárban ehhez a poszthoz, vagy éppen a fb csoportban!

Edzésre fel!

Keress meg Instagram-on: @norcsikiss és nyomj egy like-ot a Chic ftom Thrift facebook oldalára. Ha bármilyen kérdésed van, akkor tedd fel a formspring-en.

Find me on Instagram-on @norcsikiss and like Chic from Thrift on facebook. If you've got any quastion thank ask me on formspring.



4 comments:

  1. Kérjük szépen az utána képeket is, a jó kis izzadós képeket is :D meg jöhet ám ide is a sok fini ám tápláló kajatippek....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ez nem volt annyira megterhelő - amúgy az a kép amin ülök az egy totál csatakos kép :D csak nem látszik rajt :)

      Delete
  2. Hajrá :) várom a további napokat ! :)

    ReplyDelete